a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

   Assalaam alaikoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

  • No products in the cart.
  /  Levertijd & Verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Na betaling zullen wij binnen 2-3 dagen uw bestelling afgeven aan het postkantoor. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Na aflevering van uw pakket is Mijn Mini Moslim niet meer verantwoordelijk voor eventuele vertragingen. Mijn Mini Moslim is na verzenden van uw pakket niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen ontstaan tijdens transport.

De verzendkosten binnen Nederland is gratis. De verzendkosten voor België bedragen € 6,25. Dit zijn pakketverzendingen met track en trace. Mocht u een bestelling liever zonder track en trace verstuurd willen hebben, dan is dit goedkoper. Echter, dit wel op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk als het pakket zoek raakt. Indien u hier gebruik van wil maken neem dan gerust contact met ons op.